top of page
IMG_8910.jpg

Robin & Sabine

Dissels Uitvaart is een uitvaartonderneming van Robin Dissels & Sabine Dissels-Tulaseket, 35 jaar samen en 21 jaar getrouwd. Robin van Surinaamse afkomst en Sabine van Molukse afkomst. Op 1 oktober 2020 zijn zij Dissels Uitvaart gestart om met name meer kleur te bieden in het reeds aanwezige palet van de diverse uitvaartondernemers binnen Nederland. 

Gesteund door de eigen afkomst weten zij welke gewoontes en rites essentieel zijn en kunnen van daaruit diverse mogelijkheden aandragen en nabestaanden daadwerkelijk cultuursensitief adviseren en ondersteunen. En uiteraard kan deze rijkdom uit de diverse culturen ook bij niet-culturele uitvaarten worden ingezet. 

Als echtpaar zijn zij gewend om elkaar aan te vullen en hebben jarenlang ervaring; zowel op als achter het podium. Een ultieme samenwerking die ook tijdens de uitvaarten goed wordt ingezet. Waar Robin bij de ene uitvaart meer op de voorgrond treedt, zorgt Sabine ervoor dat alles achter de coulissen goed verloopt en andersom. 

 

"Bij het regelen van een uitvaart voor uw dierbare is het essentieel dat u zich op uw gemak voelt in het contact met uw uitvaartleider.
Dissels Uitvaart is er voor u, misschien wel op het meest ingrijpende moment in uw leven, om te zorgen voor een uitvaart die aan uw wensen voldoet". 

Dissels Uitvaart, uw laatste wens. 

IMG_8910_1.jpg
bottom of page